Ansatte Camp Fluid

For å jobbe på Camp Fluid må du virkelig være glad i å jobbe rundt mennesker hele døgnet; være aktiv og ønske å yte god service. Instruktører og vertinnene er på “jobbferie” og jobber på campen fordi de ønsker en aktiv ferie om sommeren. De har gjerne litt mer maur i kroppen enn den gjennomsnittlige person og drar deg gjerne med på aktiviteter utenom kitingen og. 

Ronja Havelin, Camp Ansvarlig

Ronja Havelin er 29 år og har jobbet for Fluid siden januar 2012 som instruktør både i Norge og på campen i Portugal. Hun har kitet siden 2009 og har siden sommeren 2010 kun reist rundt og oppdaget verden, men nå er hun fast hos Fluid og ønsker å satse stort og nytt som ansvarlig for Camp Fluid!

Du møter henne på campen i Portugal, Montenegro og Brasil.

Isak Ladegård

31 år – Maskiningeniør/prosjektleder i COWI by day, capoeiralærer, kiter og generell monkeybusiness ellers. Viktig å leke med både hjerne og kropp. Favoritt kitespot: Paje i Zanzibar, men ellers er jeg som regel å finne på
Verket på vann eller Haugastøl på snø. 
Gleder meg til 3 kongeuker i Portugal. Capoeirakurs for de som vil være med og ellerskal vi kose oss med kule aktiviteter og sørge for at alle skal bli litt bedre hver dag :D
“Er det lov å gjøre noe dumt om man har på seg hjelm?” Isak Ladegård Camp Fluid Rookie, Portugal Juli 2012.
Isak finner du på Camp Reloaded i Montenegro 22 juli – 5 august 2016.

Kristin Dahl Haugan

Jeg er 27 år og jobber som lærer i Oslo. Jeg elsker å reise og møte nye mennesker. Gleder meg som en gal til å bli kjent med nye fjes i Montenegro og ikke minst FÅ KITE MASSE! Er helt ny i sporten, og ser veldig frem til to digge, spennende uker! 
Kristin skal sørge for mye moro på Camp Reloaded i Montenegro 22 juli til 5 august 2016.

Preben Falbach Rakfjord

Jeg er en 22 år gammel gutt fra Tromsø. De 10 siste årene har jeg bodd på sommerøya Tjøme utenfor Tønsberg, ofte kalt Norges Hawaii, -eller- vi som bor der kaller øya det ! :) Jeg kiter hele året, både på snø og vann. Om sommeren finner du meg på Hvasser utenfor Tjøme, garantert! Vinteren er jeg enten på Hardangervidda med kite og ski i helgene eller i utlandet for å få sol, varme og vann. Jeg elsker å være aktiv, men er også veldig glad i å restituere med en øl i hengekøya!
Jeg er nå vanvittig klar til å jobbe på campen i Montenegro i sommer og ser virkelig fram til å introdusere denne sporten til mange nye fjes i sommer! Og ikke minst få mange timer på vannet med nye kitere og gamle ringrever med Freestylecampen!
Vi sees på stranda!  
Preben er å finne på Camp Montenegro Freestylecamp 5-19 august 2016.

John Sørensen

Jobber daglig med å finne nye sprell og aktiviteter å kaste meg ut i. Stor
fan av alt som innebærer litt fart og spenning. Er 30 år, utdannet byggingeniør og jobber til hverdags i et entreprenørfirma.
Bor og jobber i Oslo. Kiter litt her og der, men har vel funnet min
favorittplass på Camp Fluid-Portugal. Dette blir min fjerde camp i
Portugal. God kiting og aktivitet, hyggelig lag og god mat er en
vinneroppskrift! Leke, spise, sove er alt som står i fokus på
camp. Gleder meg!

Sigurd Janssen

Jeg elsker det ! Det ekstreme, havet, luften, atmosfæren, menskene, en stor kombinasjon av passjon og morro, kan det bli bedre ? tviler…
De siste 3,5 årene har jeg tilbragt i Danmark, Fyn. En liten øy med konstat vind og gode spots i alle vindretninger (kitemekka). Og nå flytter jeg snart hjem…..
Mit hjemspot i Norge er Hvasser syd, mange gode minder derfra (og mindre gode). Snakker vi worldwide kitespots skiller Whitsands, Cape Town seg ut som en av mine favoritter, Cape Town er generelt er et fantastisk sted!
Ut over å kite, så er jeg en meget aktiv fyr, og sier derfor ikke neitakk til en løpetur før soloppgang, en morgen SUP og eller Yoga hvis anledningen byr seg #bemorehuman
Som instruktør er jeg alltid parat med en hjelpende hånd, enten man er begynner, viderekommende eller bare chillern.
Dette lover for trivselsgaranti. Fyttirakkern som jeg gleder meg til å være en del av årets Camp!!
Måtte vinden være med oss !
Motto: Man slutter ikke å leke fordi man blir gammel, man blir gammel fordi man slutter å leke. 
Du møter Sigurd på kitekursene på Sletterøyene sommeren 2016.

Pia Ardin

Jag är 30 år och jobbar i vanliga fall som produktionstekniker i Göteborg, men just nu är jag mamma-ledig med min dotter Nina – som också kommer vara med på campet! Hon är 8 månader och var på sin första kite-semester nu i påskas då vi åkte med husbil till Hardangervidda. 

Johan Gahne

27 år. Har jobbat hos Fluid sen 2012 med vinterkurser på Hardangervidda och det här blir tredje året på campen i Portugal.
Till vardags studerar jag till läkare i Göteborg, men nu har jag tagit ett sabbatsår för att resa och kita med min flickvän och dotter. Kitar just nu mest runt Göteborg och Varberg men favorit spotten är en solig puderdag på Hardangervidda.

Christine Sandvik Lie

18 år og har kitet de siste fire årene. Straks ferdig med siste året på videregående. Russetiden og planlegging har satt en stopper for mye kiting den siste tiden, men nå er jeg helt klar for å ta igjen alle timene jeg har gått glipp av! Hjemme kiter jeg mest i Oslo området – på Verket, Larkollen og Drøbaksundet. Jeg har ingen klar favoritt spot, men liker meg best på varme steder der man kan droppe våtdrakten. Derfor gleder jeg meg utrolig til Portugal Campen, og jeg håper den blir knall !! 

Pål Hugo Grimstad

Jeg er 30 år og kommer fra Rygge, og jobber til daglig som lærer. Har kitet siden 2009, og har jobbet for Fluid 2 sesonger på snø, og 1 sesong på vann. Kiter mest på Norges Riviera, Larkollen, men også en del på Jeløya. Engholmbukta en dag uten badegjester er favorittspot når jeg skal øve på ting jeg ikke kan, men utenom det er nok Zanzibar det mest nice stedet jeg har kitet på vann, og selvfølgelig Haugastøl på vinteren. I tillegg til kiting liker jeg å trene, sykle og stå på ski. Jeg jobbet en uke på campen i fjor, og fikk veldig sansen for Portugal. Gleder meg til 2 uker med prima vind, chill stemning og mye nice kiting! Det her blir Sweet Sweetesen :)