Brasil

Bli med til Brasil

Camp Brasil er ikke bare for erfarne kitere, også nybegynnere er velkomne. Vi har dyktige, lokale instruktører som lærer deg opp sammen med vår egen eminente camp-ansvarlige.

Ceará er sannsynligvis den største regionen i verden med stabil vind hele døgnet – fem måneder i strekk. Her ligger den lille landsbyen Taiba, der campen vår holder til. Du kan launche kiten på stranden 150 meter fra campen. Vi tilbyr de beste bølgene, laguner og hemmelige spotter med flatt vann i store bukter.

Bestill fly til Fortaleza. Reisetiden er alt fra 17–26 timer, avhengig av rutevalg. Husk å sjekke med ditt flyselskap for vilkårene på kitebagasje.

Når du lander i Fortaleza så vil vår sjåfør møte deg i ankomsthallen med et Camp Fluid-skilt. Det koster 200 Real i cash (ca 550 kr) per bil med plass til tre personer. Reisetiden fra flyplassen er ca 1,5 time.

 

Camp Brasil er ikke bare for erfarne kitere, også nybegynnere er velkomne. Vi har dyktige, lokale instruktører som lærer deg opp sammen med vår egen eminente camp-ansvarlige.

Ceará er sannsynligvis den største regionen i verden med stabil vind hele døgnet – fem måneder i strekk. Her ligger den lille landsbyen Taiba, der campen vår holder til. Du kan launche kiten på stranden 150 meter fra campen. Vi tilbyr de beste bølgene, laguner og hemmelige spotter med flatt vann i store bukter. Vi har buggyer til å komme oss rundt med, og er dermed veldig mobile.

På Camp Brasil kan du kite alt fra store bølger til flatt vann. Ved lavvann er det bukter som egner seg perfekt for nybegynnere. Det er rundt 30 grader i camp-perioden, og vi har stabil vind fra sørøst, som gir en sikker side-onshore-vind langs hele kysten. Det blåser mellom 8–16 sekundmeter hele døgnet. De mest brukte kitestørrelsene i Brasil er fra 7–9 kvm for jenter og 9–12 kvm for gutter.

Camp Brasil 2018 åpner 3 november og varer til 18 november. 

Her ligger alle forhold til rette for en opplevelse for livet. Sove, spise, kite – repeat. Er du av den ivrige typen, så rekker du fint tre økter om dagen.

OBS1: Ta med eget utstyr, for vi kan ikke garantere at det finnes riktig størrelser eller det nyeste utstyret å leie i den lokale kitefix-sjappa.

OBS2: Ta med neoprensko til bruk i lagunen, dette får du nemlig ikke kjøpt i Brasil.

Vi bor i et fantastisk hus rett på stranda; 200 meter downwind fra den beste bølgespoten i Taiba og 4 km å downwinde til lagunen. Her bor du komfortabelt på et tomannsrom, enten med dobbel- eller enkeltseng og eget bad. Du deler rom med maks én annen deltager. For enkeltrom legges det til 300 kr pr natt til i prisen. Vi tilbyr også trippelrom for 5 386 kr per person pr uke ved samlet booking.

Mellom huset og havet har vi en behagelig oase med svømmebasseng og gress til å legge kiten for en kokosnøttpause.  Her er også tørkestativ til brett, trapes og barer.  Inne i huset har vi også et eget utstyrsrom til oppbevaring av kiter og brett.

I oasen har vi en barbeque, der det serveres «Churrasco» og «Peixada» – tradisjonell barbeque og grillet fisk over kokosnøtter.

Opplev Capoeira og bli med og tren Brasiliansk Jiu Jitsu med lokale mestere i vår egen bakgård.

 
Nivå 1 – Nybegynner
Dette er en pakke for deg som er nybegynner.  
Kurset begynner helt fra scratch!
Inkluderer: 
 • 12 timer med instruksjon i gruppe på 2 fordelt på 3 dager

 • Frokost på campen

 • Kiteutstyr under kurset

 • Transport med beachbuggy

 • 1 lang downwind fulgt av buggy når du er klar

Pris:

7 netter– Nivå 1 -Tot 9.590,- 
(Kurset legges på uansett valgt lengde på opphold med 3.000,-)

Nivå 2 – Bodydrag/Brettstart

Dette er en pakke for deg som allerede har vært på kurs tidligere. 
Du må kunne rigging, utløsere og det å styre kiten. 
Du skal begynne på bodydrag eller brettstart.
Inkluderer:
 • 8 timer med instruksjon i gruppe på 2 fordelt på 2 dager

 • Frokost på campen

 • Kiteutstyr under kurset

 • Transport med beachbuggy

 • 1 lang downwind fulgt av buggy når du er klar

Pris:

7 netter – Nivå 2 – Tot. 8.790,-
(Kurset legges på uansett valgt lengde på opphold med 2.200,-)

Nivå 3 – Erfaren

Dette er en pakke for deg som er en selvstendig kiter.
Bli kjent med nye kitere og bli pushet videre!
Inkluderer:
 • Frokost på campen

 • Transport med beachbuggy

 • Coaching på ditt nivå

 • 1 lang downwind fulgt av buggy

Pris:

7 netter – Nivå 4 – Tot. 6.590,-

I tillegg kommer: 

 • Flybillett

 • Lunsj, middag, drikke + snacks

 • Transport t/r flyplass-campen (fra 200 R$ pr bil/vei.)

 • Evt. transportutgifter andre utflukter (pris oppgis ved påmelding direkte på campen)

FØR DU BESTILLER anbefaler vi at du sjekker pris på flybillett da vi har åpen avreise og ankomstdag. Dvs.at du velger akkurat hvilken dag du kommer og reiser hjem ift. dine oppsatte feriedager og pris på fly. Det kan ofte lønne seg å bli en dag lenger på camp eller komme en dag tidligere enn først tenkt.

Velg antall netter i bookingmodulen for å la den regne ut riktig pris for ditt opphold. 

Dato
Plasser
Navn
Pris

Fyll på utstyrspakka 

Som cruisedeltaker får du 20% på alt fra kitebutikken Fluid i Oslo. Dette gjelder fra du har meldt deg på til to uker etter at du er kommet hjem. Trenger du en ny kite, nytt brett, trapes, solkrem eller briller er det bare å ta turen innom Fluid i Kirkeveien 157 i Oslo. Vi sender også ut varene dine slik at du får det du trenger før avreise.