Fuerteventura

Surf's up!


Camp Fluid har inngått et samarbeid med Line Up Pro Center på Fuerteventura. Stedet driftes av to ganger fartsrekordholder i verden i kite Manu Taub, og tidligere surfe- og kiteproff Teiva Joyeux. Sammen tilbyr vi den beste ekspertisen innenfor surf og SUP, og vi tilbyr også yoga og jiu jitsu via vår samarbeidspartner Line Up. Vi kommer dessuten til å arrangere ulike temauker i løpet av året. Vi tilpasser aktiviteter for familier, bedrifter, vennegjenger og lignende. Send oss en mail på camp@fluid.no.

Fyll på utstyrspakka 

Som campdeltager får du 10 % på alt fra kitebutikken Fluid i Oslo. Dette gjelder fra du har meldt deg på til to uker etter at du er kommet hjem. Trenger du en ny kite, nytt brett, trapes, solkrem eller briller er det bare å ta turen innom Fluid i Kirkeveien 157 i Oslo. Vi sender også ut varene dine slik at du får det du trenger før avreise.

Det går direktefly fra Gardermoen til Fuerteventura med Tui og Apollo på torsdager. Norwegian har direkteflyvninger onsdager og lørdager. Transport fra flyplassen koster rundt 10 euro, og du blir tatt godt imot av vår vert/vertinne.

Camp Fuerteventura har fine studioleiligheter i tettstedet Corralejo. Disse ligger nært både butikker, opplæringslokalene og surfespottene. Her kan du velge mellom rom med flere senger i eller dobbeltrom. Her er også kjøkken, vaskeområde og steder for å oppbevare utstyret. Det er også et stort uteareal, der vi kan gjøre felles yoga og eller brasiliansk jiu jitsu hvis vi ønsker det. På kvelden fyrer vi opp grillen og tar en kald øl i solnedgangen, mens vi venter på at kokken tilbereder noe godt.

Fuerteventura har mange spennende aktiviteter å tilby. Du kan leie beach buggy for å utforske det fascinerende landskapet øya har å tilby, eller dra i dyreparken, for å nevne noe. Eller hva med en rolig båttur ut til naturreservatet Lobos Island?

For de som ønsker mer action så er det muligheter for både stisykling, dykking og fjellturer.

Vi tilpasser aktivitetene for familier, bedrifter, vennegjenger og lignende. Send mail til camp@fluid.no

SURF

7 dager – 3-dagerskurs – Delt rom (maks fire pers per rom). Tot 2 349

7 dager – 3-dagerskurs – Delt dobbeltrom (køyesenger). Tot 2 499

7 dager – 3-dagerskurs – Delt dobbeltrom (dobbeltseng) for to pers og delt bad. Tot 5014

7 dager – 3-dagerskurs – Suite med eget bad for to pers. Tot 5 958

 

7 dager – 5-dagerskurs – Delt rom (maks fire pers per rom). Tot 2 990

7 dager – 5-dagerskurs – Delt dobbeltrom (køyesenger). Tot 3 149

7 dager – 5-dagerskurs – Delt dobbeltrom (dobbeltseng) for to pers og delt bad. Tot 6 314

7 dager – 5-dagerkurs – Suite med eget bad for to pers. Tot 7 258

Dato
Plasser
Navn
Pris