Kite Cruise Karibien

Se for deg å våkne ombord i en 47 fots seilbåt og stupe rett ut i turkisblått hav før en god frokost i cockpiten. Pumpe kiten og cruise rett ut fra nærmeste strand;En dag ombord i Endorphine II med Camp Fluid i Februar 2017. 

4-14 februar kan du være med på vårt første kite cruise i Karibien med 10 netter ombord. Eneste du trenger å tenke på er å booke flybilletten til Martinique og pakke kitebagen så er resten på plass når du kommer; 10 dagers opphold med alt inkludert* for kun 16.490,-

*Inkludert:
-Overnatting i egen køye ombord i 10 netter eller delt køye med godt bekjent til redusert pris (1590 kr trekkes av totalbeløpet på faktura)
-Mat og drikke inkludert ombord unntatt alkohol (kjøpes i Bar Of -Honesty ombord)
-Kompressor til pumping av kite
-Erfarne kitere ombord
-Minirib redningsbåt
-Snorklingutstyr
-Sengetøy + 1x håndkle

Book ditt opphold her:

CAMP KARIBIEN 2017 ER FULLBOOKET. VELKOMMEN PÅ CAMP MONTENEGRO FRA 23 JUNI :)

Du får bookingbekreftelse og faktura på mail etter at bookingen er gjennomført. Ønsker du å betale med Mastercard/Maestro kan vi sende en betalingsforespørsel slik at du får med reiseforsikringen på kortet. -Vi kan også dele opp fakturaen slik at du kan sikre deg plass på campen allerede nå! Skriv inn i kommentarfeltet ved bestilling så legger vi til rette for deg. Ved spørsmål rundt booking send mail til ronja@fluid.no

Hvem passer Camp Karibien for?

Er du en kiter? Har du en kite? Da er dette campen for deg! 
Holder du på å lære deg å komme opp på brettet? Gjort din første backroll? Begynt å hooke ut og trenger en lekeplass? Da er campen også midt i blinken for deg! 
Vi ønsker kitere på alle nivåer ombord og skal sørge for at du får en fantastisk kite- og seilferie.

Jeg er nybegynner-kan jeg være med?

Selvfølgelig kan du det! Vi har norsk instruktør ombord og setter deg gjerne i gang med kiting helt fra scratch! 
For kun 3500 kr ekstra får du nybegynnerkurs og bytter på kursutstyret med maks 1 annen person.
Kjøper du en kitepakke hos oss før avreise spanderer vi kitekurset på deg. 

10 dager ombord med oss:

4 februar er det innsjekk på båten og du får tildelt din køye på lugaren som du deler med 1-2 andre kitere. Etter litt snacks forberedes båten til en ca 13 timers nattseilas sørover til øygruppa Grenadinene. Hvor vi legger oss på svai eller legger oss til i en havn vil vindmeldingen vise oss. Fordelen med å bo ombord i båt er jo nettopp det ; å kunne flytte seg til den kitespoten som ser best ut for dagen. 

Det er mange geniale flattvannslaguner, rev med bølger og sandstrender å besøke rundt i Grenadinene med kun noen timers seiletid på de lengste avstandene. Vi har en liten rib som vi drar inn til strendene med slik at man ikke launcher fra båten. Denne bruker vi også som rescuebåt dersom dette skulle være nødvendig. Det er både kiteinstruktør ombord og en godt kyndig kiter i kapteinen så alt skjer i meget trygge forhold. Vi legger også inn en kort downwinder.

Ombord i båten blir det servert frokost, lunsj og middag med alkoholfri drikke til. Det blir også servert frukt og snacks som mellommåltider. 
I vår Bar Of Honesty ombord kan du forsyne deg med alkohol som du må gjøre opp for før du reiser i dollar til kapteinen. 

Vi seiler nordover igjen til Martinique og avslutter turen der så du rekker et fly som går den 14 februar. 

Fyll på Utstyrspakka

Som campdeltaker får du 15 % på alt fra kitebutikken Fluid i Oslo. Dette gjelder fra du har meldt deg på til to uker etter at du har reist hjem. Trenger du en ny kite i mindre størrelse, nytt brett, trapes, solkrem, våtdrakt, briller etc. sørg for å ta turen innom Fluid i Kirkeveien 157 i Oslo. Vi sender også ut bestillingen din slik at du får det du trenger før avreise. Bare husk å bestille i god tid.

Ta en kikk i vår nettbutikk her.

Flyreisen og transport Martinique

Med Norwegian får du fly til Martinique (Fort-De-France FDF) for rundt 5000 kr t/r med langt stopp i New York og for campen flyr du ned 3 februar fra Norge og lander på Martinique 4 februar 18:35. 
Vi er tilbake på Martinique natt til 14 februar og du rekker flyvningen 08:05 med Norwegian eller andre selskaper denne dagen. 
Det er også en helt ok flyvning med KLM eller AirFrance som ligger på 5-9000 kr. OBS! Her må du bytte fra den ene flyplassen i Paris til den andre på egenhånd som tar rundt 3 timer da du må hente ut bagasjen og ta den med til flyplass nr 2 selv. 
OBS! Ved mellomlanding i New York må du fylle ut skjema hos ESTA. Dette beviset gjelder for opphold og mellomlandinger i USA og holder i 2 år.

Bli kjent med Endorphine II

Endorphine II er en Bavaria 47AC ; ei 47 fots fantastisk seilbåt. Hun er utstyrt med det meste du trenger for langtur og litt til! Ombord finner du en flott og romslig salong og en stor bysse med god plass til matlaging. Fire separate lugarer og tre bad. To av badene har også dusj. Det er god plass i cockpit til hyggelige fellesmåltider.
Når båten ligger for anker er det mulig å sove på dekk under stjernehimmelen, for deretter å starte dagen med et oppfriskende morgenbad.
Watermaker, solcellepaneler og vindgenerator gjør at hun er selvforsynt med både rent vann og strøm:)

Det finnes ikke internett ombord så det blir en skikkelig ferie! Det er mulighet for internett når vi ligger i havn på cafeer o.l.

Sjekk ut nettsiden til Endorphine her!

Velkommen ombord i Endorphine II

Crew Kite Camp Karibien

Erik Welin-Larsen

Kaptein Erik Welin-Larsen har seilt hele livet og som liten drev han med jolleseiling. I voksen alder har han eid flere turseilere og er utdannet skipper. Han har drevet flere seilkurs hjemme i Norge og er i tillegg utdannet båtmekaniker som gjør det 
Erik
 har også drevet aktivt i flere år med kiting.

Tina Bringslimark

Nestkommanderende Tina Bringslimark er glad i alle former for friluftsliv (spesielt turseiling) og har de senere årene jobbet som daglig leder i Lister Friluftsråd.

Begge har lenge jobbet litt for mye, og hadde behov for en time-out for å drive med seiling og friluftsliv på heltid. Sammen seiler de Endorphine II rundt i Karibien med Camp Fluid ombord i Februar 2017.

Ronja Havelin

Fra Camp Fluid stiller Ronja Havelin, camp- og kursansvarlig i Fluid. Med nå 5 år i Camp Fluid og 7 år med kiting vet hun hva som må til for å gjøre din kiteferie til den beste. Ronja vil også holde nybegynnerkurs og veilede på ditt nivå under oppholdet.