KITE CAMP ULCINJ - MONTENEGRO

Sommeren 2015 dro et knippe av Fluid teamet til Montenegro og fant en bortgjemt kiteperle! Landet Montenegro ligger innerst i Middelhavet og har hele 300km med varm og sandete kystlinje. Campen ligger i Ulcinj som er en 2 timers kjøretur fra hovedstaden og flyplassen Tivat. Campen går fra fredag til fredag, men vi er behjelpelige med å innlosjere på andre dager også.

I år har vi gleden i å samarbeide med noen råbra trenere innenfor kropp, ernæring, helse og mentaltrening. I tillegg til freestyle fokusert camp. Vi er stolte av å presentere våre temauker på Camp Montenegro. Dette kommer som et pluss på den vanlige safari- og rookiecampen og koster ikke noe ekstra.
Påmeldingen er allerede i gang – temaukene blir avslørt i løpet av Februar, Mars og April. Følg med! :)

Flyreisen og transporten til campen

Fra Oslo Gardermoen til Tivat i Montenegro går det direktefly med Norwegian på fredager fra 23 juni – 11 august. Flyreisen tar ca. 3,5 time og det er rimelige priser for å ta med seg eget utstyr. Book din billett på Norwegian.no Prisen ligger på 2000,- til 4000,- tur/retur. 
Vi setter opp transport fra flyplassen til campen fra alle flyplassene. Priser litt lenger ned.

Utenom disse datoene anbefaler vi å fly til Podgorica eller Tivat som begge ligger ca. 1,5 time fra Ulcinj. 
Søk flybilletter på f.eks. Finn.no eller Momondo.no .

-Husk å skrive inn flyinformasjon i bestillingen eller send til ronja@fluid.no

Priser transport t/r flyplass: 
Tivat fredager (24/6 – 12/8) : ca 25 Euro pp.
Podgorica : ca 80 Euro alene.
Utenom oppsatte dager og til Dubrovnik sendes prisforespørsel til ronja@fluid.no

Bestill din ferie her

Vær, vind, kitespots

Vi holder til på stranden til kitesenteret Dolcinium. Her er det et skjermet havområde; langgrunt og plass til mange, mange kitere. Dolcinium har en egen bar med store solsenger og alt av mat og drikke serveres på stranden. 

Lengre ut i havet er det flere mindre sett med noe større bølger/kickere. Stranden er veldig lang og det ligger flere kitesentre både høyere opp og lengre ned for Dolcinium.

Vinden kommer fra nord og er side on/sideshore. Den kommer ca kl. 12-13, er gjerne sterkest kl. 15 og dropper rundt kl. 18. 

For det meste kiter gutta med 10-12kvm og jentene 8-10kvm. Men det er også dager med 6kvm og 15kvm.

Overnatting

Vi bor i et stort hus med leiligheter mellom Dolcinium og Ulcinj. Her bor vi på dobbeltrom i leilighet med egen balkong, et minikjøkken med kjøleskap, AC og det man trenger for å ha et behagelig opphold. Hver dag kjører vi fra hotellet til stranden og på kvelden drar vi på restaurant. 
Ønsker du enerom velger du dette på tilvalg på bestillingen. En ekstrakostnad kommer i tillegg på 200 kr pr natt i juni og 300 kr pr natt juli+aug.
Vi kan tilpasse for familier, bedrifter, vennegjeng o.l. Send mail: ronja@fluid.no

Aktiviteter og Restauranter

Byen og stedet rundt Ulcinj byr på fantastiske restauranter, utesteder og andre vannaktiviteter om vinden skulle utebli. 
Hver kveld tar vår vert/vertinne dere med på en av de fantastiske restaurantene Ulcinj har å by på. Det er f.eks. noen utrolig flotte fiskerestauranter i borgen som slynger seg rundt sentrum. 

“Bli med på fiskerestauranten anbefalt av Tripadvisor i Ada Bojana som har en fantastisk atmosfære der den ligger ved elven. “

Rookie Camp - 8990,- pr. Uke.

Nybegynnerkitekurs inkl. frokost, transport strand, strandstol og lagring av kiteutstyr på kitespot. 

Vi samarbeider med kiteskolen på Dolcinium og alle de som booker camp rookie får god oppfølging og kurs for deres nivå. Under camp rookie ligger det 10 timer instruksjon fordelt på 3 dager. Man er max 3 elever pr instruktør. Skulle man ønske flere timer er dette selvfølgelig mulig å kjøpe selv. Etter at man har lært seg det grunnleggende er det kun mengdetrening  som gjenstår. Da er det mulig å enten leie eget utstyr (Se prisliste) eller å ta med seg eget sett med kiter kjøpt i Norge! (Du får 15% hos Fluid på nytt og riktig utstyr for deg og vi har spesialpriser på full kitepakke.) Med eget utstyr får du utnyttet ditt opphold til det fulle og kan fortsette når du kommer hjem til Norge. 

Nybegynnerkurs -helt fra scratch 8.990,-
Kitekontroll -du har vært på kurs før og skal begynne i vannet 8.790,-
Brettstart -bodydragging er null stress;vi begynner rett på brett 8.590,-

Safari Camp -  fra 6590,- pr. Uke.

Camp for den erfarne inkl. frokost, transport strand, strandstol og lagring av kiteutstyr på kitespot.

Fluid stiller med erfarende kitere som vil hjelpe deg videre fra det nivået du er på. Du må ha ditt eget utstyr og må i det minste kunne bodydragging og relaunch. Vi er alle på samme strand, så om du reiser med flere vil vi alle være sammen. Fluid stiller med et demosett på deres bestselgere innen kiter og brett for testing. 

Skulle det bli vindstille eller man er blitt smålei kitingen så fins det hyggelige handlegater og flere severdigheter å se i Ulcinj.  Vil man gjøre noe actionfylt så er vannscooterutleie veldig populært på strendene rundt campen. 

Safari -ønsker kun kitebuddies å skyve grensene sammen med 6590,-
Safari inkl. 2 privattimer med instruktør -du bestemmer selv innholdet 7590,-

I byen Ulcinj ligger det flere hyggelige uterestauranter som sakte, men sikkert blir et utested utover kvelden. Ulcinj ligger 15 minutter unna campen med taxi som koster ca. 5 Euro på dagen og 10 Euro på natten fra sentrum til campen. 

Fyll på utstyrspakka

Som campdeltaker får du 15 % på alt fra kitebutikken Fluid i Oslo. Dette gjelder fra du har meldt deg på til to uker etter at du har reist hjem. Trenger du en ny kite i større/mindre størrelse, nytt brett, trapes, solkrem, briller etc. sørg for å ta turen innom Fluid i Kirkeveien 157 i Oslo. Vi sender også ut bestillingen din slik at du får det du trenger før avreise. Husk å bestille i god tid.

Ansatte Montenegro

Fluids ansatte som jobber på campen er hovedsakelig norske og erfarne instruktører og teamkjørere. De er på campen for å drifte og bistå der det er behov, slik at du får et opphold du sent vil glemme. 
Vi samarbeider også med Dolcinium kitecenter som har nybegynnerkursene for oss. På denne måten blir det flere instruktører pr elev.