BJJ & KITECAMP PORTUGAL

BJJ & Kite Camp Portugal

Bli med på en fantastisk ferie i Portugal med Brasilian Jiu Jitsu og kiting med Camp Fluid og Alvaro Ribeiro. Vi trener BJJ og lærer oss å kite i tillegg! Dette er en uke fullspekket med aktivitet, god mat, fantastiske opplevelser og mennesker. Campen går fra 30 juni – 14 juli 2017.
Prisen for 1 uke på BJJ & Kite er kun 6.590,-
10 dager til 8.790,- 
14 dager 11.980,-

 

Bestill din ferie her

Ved bestilling velger du datoer, foretrukket innlosjering og evt. hvem du ønsker å dele rom med. Sluttpris blir ikke riktig dersom du velger 10 eller 14 dager, men vil bli justert før faktura sendes ut manuelt til din registrerte mailadresse. Ønsker du betalingsutsettelse eller oppdeling av faktura skrives dette inn i kommentarfeltet. Vi kan også sende ut betalingslink til betaling med kredittkort -eller kom gjerne inn og betal i vår butikk i Kirkeveien 157 i Oslo og hils på!

I tillegg til BJJ og kiting kan man være med på flere spennende aktiviteter som capoeira med Isak Ladegård, Stand Up Paddle, Surf, Wakeboard, Skimboarding og for den ekstra vågale : Akrobatfly med pilot fra Red Bull. 
Vi tar en sightseeing og tur ut i Lisboa; de kjente bargatene Bairro Alto og får oppleve Lisboa og Portugal på sitt beste.  . 

 Campen inkluderer seng på firemannsrom, frokost, BJJ trening 5 dager og 4 dagers kitekurs hvor våtdrakt og kiteutstyr er inkludert i prisen for hele oppholdet. Surfebrett og et par skimboard er og tilgjengelig for alle deltakere under hele oppholdet.
Vi sørger også for en skikkelig velkomst med en ekte Churrasco (BBQ) -Brasil style – fredags kveld som er inkludert i moroa. 
Lunsj kan smøres under frokosten eller kjøpes på stranda og fellesmiddag settes opp i huset og noen restaurantbesøk. Middager kan velges om man vil være med på ila uka eller om man ønsker at Camp Vert/Vertinne hjelper deg med taxi og anbefaling til en god restaurant. 

På Kitekurset jobber man i par 2 og 2 for å få mest progresjon i løpet av 1 uke. 


Psst- kun 18 plasser pr uke- så ikke nøl for lenge med å booke. 

Overnatting

Camp Fluid Portugal har 6 soverom med 2-4 sengeplasser (twinbed eller køyeseng) og 3 bad. Sengetøy + 1 håndkle er inkludert pr uke. Vi har spiseplass til alle og et behagelig uteområde. Oppe på øverste etasje kan man se ned til lagunen og havet. Det er flere kroker med solsenger og behagelige stoler hvor man kan nike seg litt unna. 
Vi har en “Bar of Honesty” hvor man kan hente seg drikkevarer; brus, øl, vin o.l. som betales på slutten av oppholdet i euro til vertinna. 

Dette bør du ta med

Sokrem, solbriller, badetøy, en varm genser, en lue til vått hår på stranden, et par gi’er , håndkle/sarong til stranda og godt humør! Har du eget kiteutstyr kan du ta dette med deg og kite akkurat når du ønsker dette. Vi har vådrakter til utlån til kitekurset. Har du egen så ta den med. Våtsokker anbefales hvis du har sart hud da det er grov sand på stranda hvor vi trener med kiten. Våtsokker kan kjøpes hos oss på Fluid og du har 15% på neopren o.l. før du reiser. Også på solkrem og rashguard for beskyttelse mot solen hele dagen.

Vær og vind

I juli ligger temperaturen på dagtid rundt 30-35 grader og når solgangsbrisen kommer synker temperaturen litt så en god genser bør alle ta med. Når vinden kommer gjør den gjerne det på ettermiddagen og vi utnytter dagene det er vind til kiting. 

Flyreisen

Bestill fly til Lisboa. www.flytap.no flyr direkte til en rimelig pris hvis du er tidlig ute. www.finn.no for alternativer. Sjekk alltid opp hva det koster å medbringe bagasje – og for dere som allerede kiter: husk å booke kitebag på forhånd. Flybilletter ligger på ca. 2000,- til 4000,- per pers tur/retur.

Ankomst/avreise

BJJ&Kite Camp Portugal går fra fredag til fredag i campperioden med start kitekurs lørdag. Dersom du ønsker å bli lenger eller komme tidligere for å få enda flere dager med BJJ og kite så er alle muligheter åpne. Send mail til ronja@fluid.no for booking utenom 7, 10 og 14 dager.

Transport

Gi oss beskjed når du ankommer Lisboa så setter vi opp transport, 50 EUR tur/retur fredager i fellestransport. Hvis ikke kan du ta taxi, det koster 50-60 EUR til campen, men husk å laste ned kartet på forhånd for å vise sjåføren så du ikke ender på sørkysten.