Kontaktinformasjon

Adresse: Fluid Net AS, Kirkeveien 157, 0451 Oslo / Tel: 22 71 57 00 / Mail: camp@fluid.no / Campansvarlig Ronja Havelin: Tel: 932 90 499 / Mail: ronja@fluid.no 

Hvem passer campene for?

På campen i Montenegro arrangerer vi ukeskurs for helt nybegynnere (Rookie) i tillegg til at mer erfarende kitere også er på campen (Safari). Her er det alltid fantastisk stemning med mange folk under samme tak, fordelt i tomannsrom på hotell Laguna. God mat og stemning. Montenegro har normalt vind hele ettermiddagen, så det er ikke noe hastverk om morgenen. Benytt heller muligheten til å være med på en av treningsøktene på temaukene, slappe av i sola på stranda rett nedenfor hotellet eller en tur på restaurantene i festningen i Ulcinj.

I Brasil er vi behjelpelige om du er helt nybegynner og vil ha timer med vår lokale instruktør. Ellers så har alle som drar på campen i Brasil tatt kurs og eier eget utstyr. Nivået er alt fra deltakere som skal lære seg å ta den første meteren på vannet til gode kitere som vil lære et nytt triks. Her kan du kite 12 timer om dagen om du vil. Det blåser konstant hele døgnet. Vi bor i en pousada hvor du deler bungalow med enten 1 eller 2 personer. Det er også mulighet for enkeltrom på forespørsel. 

Camp Filosofi

Fluid tilbyr Camps på en rekke spennende lokasjoner omkring i verden! Selv om hver Camp har en unik profil, er det noen sentrale ideer som ligger til grunn for valg av både program og lokasjoner. Aller viktigst er at det skal være optimale kiteforhold, og helst mange varierte spots å teste ut. I tillegg skal man kose seg også når man ikke er på vannet, og det innebærer:

 • Høy standard og god atmosfære på bosted
 • Nærhet til koselige restauranter og barer
 • Andre spennende aktiviteter
 • Trivelig lokalmiljø og kulturtilbud

Vi prøver alltid å ha et eget hus på hver camplokasjon for å sette den optimale rammen for ferien. Og her er det mye mer enn bare senger; god frokost; hengekøyer; musikk; kald øl…
Det vil alltid være sosialt å være på Camp, men vi legger og til rette for koselige kroker og steder som gjør at man kan ta noen timer for seg selv med en Jo Nesbø krim.

Historie og fremtiden

Camp Fluid ble startet av kitebutikken Fluid og vannmann Andreas Loven. Andreas holdt på i 2 år ved roret før Magnus Parmann fra Fluid tok over.
September 2014 tok Ronja Havelin over styringa. Ronja har vært manager på alle kitecampene og jobbet i Fluid siden Januar 2012.

Per dags dato er det to store steder som står igjen etter at campen har vært innom surfecamp, Dakhla, Fuerteventura og Kapp Verde. Målet for fremtiden er å levere den beste kiteopplevelsen forskjellige steder i verden – hele året. Flere camper er under oppstart, så følg med!

Fluid er Norges største butikk innen kite, wake og surf, og har over 18 års erfaring med hundrevis av kitekurs og egen butikk i Kirkeveien i Oslo.

For bedrifter og skoler disponerer vi et hus i Portugal kun 40 minutter utenfor Lisboa på Caparica kysten. Her kan vi skreddersy en camp hvor du kan velge mellom ulike aktiviteter som passer for din bedrift. 
Med vår lokalkunnskap sørger vi for at oppholdet på campen går over deres forventninger. 

Camp for Bedrift/Skole

 • Kitesurf
 • Stand Up Paddle (SUP)
 • Wakeboard
 • Surfing Guincho
 • Sightseeing Lisboa og Cascais
 • Fotballkamp på Benfica stadion
 • Lisboa Akvarium
 • Paintball

Ansvarlig for Camp Fluid

Ronja Havelin er 29 år og har jobbet for Fluid siden januar 2012 som instruktør både i Norge og på alle campene i utlandet. Hun har kitet siden 2009 og har siden sommeren 2010 kun reist rundt og oppdaget verden, men nå er hun fast hos Fluid og ønsker å satse stort på camp og kurs.

Du møter henne på campen i Montenegro og Brasil.

Jobbe med oss på Camp Fluid?

Vi søker hele tiden etter flinke folk som vil ha en litt annerledes jobb og ferie. På Campen i Montenegro trenger vi hver uke:

 • En vert/vertinne , kan kombineres med “aktivitetsleder” 
 • Instruktør, kan også kombineres med “aktivitetsleder”


Liker du å være aktiv, er utadvent og omgjengelig så vil vi gjerne ha med deg! Send en søknad til ronja@fluid.no